Our Team

Brent van Lancker

Presentator & technicus

A Brent New Day

Iedere weekdag van 10u tot 12u ben ik te horen op DEAN, informatie uit Tongeren & omgeving.

Patrick Dams

Station manager

Hitflash

Al sinds 1983 bezig met 'vrije radio', ook iedere weekdag te horen van 18u tot 20u 
met collega Sabine in Hitflash.

Andrea S

Presentatrice

Muziekkoorts

Destijds begonnen bij Radio Zuid Limburg en vaste stem geweest bij de productiestudio van Jef Digneffe. Na vele jaren de draad terug opgepikt bij KBC Xmas Radio, en iedere donderdag te horen van 16u tot 18u.

Sabine Reggers

Presentatrice

Hitflash

Al van mijn 14 jaar bezig met radio! Mijn allereerste stappen gezet bij Radio Aktief in Bilzen (1981). Na heel wat jaren op de 'radioteller' zit ik nu op mijn vast stekje in het hartje van Tongeren! Iedere weekdag van 18u tot 20u op DEAN met Hitflash.

Ci Anderson

Presentator

Hitbox

Ik was aanwezig bij de opstart van Radio Tongeren, Ci ademt het Tongerse DNA! 
Jaren was ik actief vanuit de 'barak' bij Radio Tongeren. Sinds het prille begin van DEAN zit ik met Hitbox op zaterdag van 10u tot 12u.

Geert van Lancker

Presentator

De Wakkere Wekker

Mijn eigen vrije radio had ik in 1981, genaamd Radio Beverst. Nadat dit gestopt was in 1986 heb ik 32 jaar niet meer gepresenteerd op de radio. Sinds 2016 terug te horen bij een lokale radio in Genk & bij DEAN met De Wakkere Wekker (iedere zondag tussen 10u en 12u)

Femke Morias

Presentatrice

Femke's Fun Facts

Je kan me de jongste radiopresentatrice noemen van Limburg, ik ben 14 jaar en bezeten door radio. Iedere zaterdag van 14u tot 18u hoor je me met Femke's Fun Facts op DEAN.

Floris Poignie 

Presentator

Go with the Flo

Al jaar en dag te horen op verschillende lokale radiostations. Ik voelde me direct thuis in het project van DEAN. Iedere zaterdag hoor je me van 12u tot 14u, en zondag van 12u tot 13u. 

Mister X

Presentator

Geen vast programma

Af en toe hoor je me, maar je ziet me niet! Binnenkort meer..

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE